Cu toţii am iubit cu cap, până peste cap!

13-09-2010

Iubeşte cu cap! Până peste cap!“Batalionul I Infanterie Pisica Neagră, îmi permiteţi să intervin cu informaţii despre reponsabilitate în viaţa sexuală şi prevenire HIV/SIDA”. Asta a răsunat pe plaja Costineştiului timp de şase săptămâni din partea voluntarilor din campania “Iubeşte cu cap! Până peste cap!” ce puteau fi identificaţi după echipamentul militar din dotare.

Ziua pentru aceştia începea dis-de-dimineţă cu apel şi imn, mărşăluind în drum spre plajă, pentru a anunţa intervenţia în rândul tinerilor ce erau puţin debusolaţi la acea oră, după o noapte plină de acţiune. Pe lângă discuţiile purtate la cearceaf, tinerii interesaţi erau invitaţi la cortul de pe plajă, ce servea ca post de control şi observare. Acolo aveau loc sesiuni de informare cu subiecte abordate ca: infecţii cu transmitere sexuală; HIV/SIDA; metodele conraceptive; anatomie şi fiziologie; comportament resonsabil, dar şi concursuri sportive organizate de “camarazii” de la Federaţia Română de Rugby, care au fost alături de soldaţi pe tot parcursul campaniei.

De asemenea, KissFM-ul a fost ca o portavoce pentru soldaţi, anunţând intrarea lor pe plajă şi concursul prin care se putea continua sloganul campaniei “Iubeşte cu cap! Până peste cap!”.

Între misiuniile de dimineaţă şi seara, recruţii îşi antrenau imaginaţia găsind cât mai multe întrebuinţări pentru prezervativ sau îşi demonstrau, în oarecare masură, abilităţile practice şi dexteritatea în folosirea corectă a prezervativului. Recruţii care îşi demonstrau meritele erau răsplătiţi cu premii variate începând de la prezervative, materiale promoţionale până la plimbări cu jet-sky-ul. Ca să nu scape nici un tânăr fără “muniţie în misiune”, în timpul nopţii, soldaţii executau misiunea de camuflaj de tip raid, lăsând în urma lor multe prezervative şi feţe extaziate.

Acestea erau  principalele misiuni ale bravilor soldaţi ce şi-au încheiat stagiul militar cu brio, depăşind numărul de beneficiari stabiliţi si dovedind că toată lumea s-a bucurat de campanie, învăţând să iubească cu cap, până peste cap!

Articolul va rămâne deschis pentru a fi continuat de voi, cei implicaţi în campanie, atât soldaţi cât şi beneficiari cu impresii, poveşti, aventuri sau orice fel de întamplări hazlii din campanie, care vin mai bine de la sursă.

alex, la data 13-09-2010 si ora 2:26 pm a scris:

Imn oficial Batalionul I Infanterie Pisica Neagra, Costinesti, 2010
(compania IV)

Voluntarii se aduna
Au ceva ca sa va spuna

Orarul e incarcat
Un minut si am plecat

Un’, doi, trei si iar pornim
Cu idei va-nveselim

Unitatea 62
Cu Hiv este in razboi

An de an la Costinesti
Te-nvatam cum sa iubesti

Multi suntem de peste tot
Dar uniti de-un singur scop

Informam si educam
Noi cu tineri discutam

Despre Hiv si ITS
Sa va dam si permise

Pe plaja noi am plecat
Pe turisti i-am informat

Raspunde la intrebare
Si acusi te duci pe mare

Vino cu gasca la cort
Sa faceti un pc de sport

Inainte povestim
Si de HIV ne lamurim

Multumim de ascultare
Sa aveti parte de soare

Camelia Nita, la data 13-09-2010 si ora 4:07 pm a scris:

Imi aduc aminte cum primele dimineti muream de somn la apelul de trezire de la ora 7 :)) Iar dupa aceea nici macar nu mai aveam nevoie de alarma:) si, cum spunea si Colonelul “Armata te formeaza ca om, te face mai rezistenta :)) poti rezista unei zile cu somn mai putin.”

Traista Andrei, la data 14-09-2010 si ora 12:48 pm a scris:

Ca tot ai adus vorba de colonel . Chiar el ne-a ajutat ca trezirea noastra sa fie daca nu foarte devreme cel putin mult mai devreme ca a majoritatii . De retinut : nu jucati macaua pe pedepse cu colonelul daca nu aveti chef de mangaiat copaci (manuta si filip) , fluturat steaguri in timp ce altii canta imnul ( eu cu steag hand made la care a contribuit o mare parte din batalion si ana cu imnul ) sau recitat poezii (cami si sergiu stiu ) . Cam astea au fost pedepsele “folosite ” din arsenalul domnului colonel , cu toate ca daca am fi continuat am fi mobilizat intreg batalionul la pedeapsa ; dar din pacate vazandu-ne pe noi restu au ramas descurajati sau pur si simplu poate nu erau amatori de macaua . Pana la urma a fost distractiv ; ne gandeam ca o sa zica oamenii despre noi ca suntem nebuni dar nu prea ne-ar fi pasat pentru ca noi oricum trebuia sa ne executam pedepsele .

Creatza, la data 14-09-2010 si ora 5:33 pm a scris:

Vreau si eu pozele astea:))):D…ma bucur ca am insotit PISICA in campanie…

Creatza, la data 14-09-2010 si ora 5:33 pm a scris:

si da…pedepsele din campanie te iinvata muuulte lucruri…

Traista Andrei, la data 14-09-2010 si ora 5:46 pm a scris:

gata ma scuzati . A aparut:D

Camelia Nita, la data 14-09-2010 si ora 6:44 pm a scris:

Voluntarii se aduna 8->

Si statiile frate :)) Prima data cand ne-a explicat locotenentii cum sa folosim statiile…am iesit pe poarta hotelului ,am avut activitatea si cand ne-am intors din activitate am reusit sa imi dau seama cum se foloseste:))) si dupa ce am invatat sa vorbesc la statie, transmiteam ” Inca o data imnul!BIS! ” Eram soldatii mandri, cu imn!:)

Traista Andrei, la data 14-09-2010 si ora 8:04 pm a scris:

bataliioon !!!! trezirea si participati la discutie :( ce naiba ? deja ati uitat ca ati fost soldati ? :)

Traista Andrei, la data 14-09-2010 si ora 8:12 pm a scris:

Apropo de imn :)) . In ziua in care am iesit cu tot cu formatori (80 oameni) imi amintesc ca abia imi revenise vocea :)) dar atat de tare am tipat cantand imnu cand am vazut ca abia ne auzim si suntem 80 de oameni ca pana am ajuns pe plaja am ramas fara voce din nou :)) . Oricum ziua aia a fost prea tare cand am vazut ca tot ieseau soldati pe poarta care in echipament complet care doar cu jumatate ; parca ar fi pornit razboiul si era ceva de genu : ” adunati toti soldatii apti de lupta cu sau fara echipament complet ” . Eram 80 de oameni , cand treceam pe strada chiar ca opream circulatia , lumea se ferea din calea noastra exact ca la parada :x , toti faceau poze :)) se uitau la noi ceva de genu’ : ” frate dar mai terminati-va odata ca vrem si noi sa trecem :))”. Ca sa zic asa a fost o experienta la care as fi regretat sa aflu ca puteam lua parte si totusi nu m-am dus .

Creatza, la data 15-09-2010 si ora 8:29 am a scris:

@Andrei: da da si ziceam “Frate v-ati inmultit??!!!!Ati facut pui ca iepurii??!!” =))
si apropos de statii erau discutiile alea cand ne intoarceam de pe plaja,in prima saptamana,si era suuuuper tarziu si veneam pe partea aia pe la chifle:)) si ne hahaiam prin statii chemand taxi-uri pe Icoanei 29 A:))))..si Dl Locotenent Mihai receptiona mesajele prin numele de cod “Cuibul”

Traista Andrei, la data 15-09-2010 si ora 9:36 am a scris:

Foarte tare faza cu statiile :)) mie mi-e dor de un miau :(

Adriana Darasteanu, la data 15-09-2010 si ora 11:08 am a scris:

Apropo de jucat carti pe porunci…… eu am avut o porunca si nu am ispasit-o :)) (trebuia sa il car in spate pe Sergiu Palade) nu s-a prins nimeni ….sau asa am eu impresia. :))
Campania a fost o experienta extraordinara pentru toti …. mai ales pentru cei care au fost pentru prima oara….MIAUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! :) >:D<

Camelia Nita, la data 15-09-2010 si ora 12:09 pm a scris:

:)) Sigur! Porunca : Manutza sa vorbeasca cu pomul numit Filip, Sergiu sa recite scrisoarea a 3a , Ana sa cante Imnul Romaniei, Andrei sa fluture steagul si eu sa recit “Mama de George Cosbuc, si sa plang! Asta in fiecare dimineata de la ora 7, timp de o saptamana! Recunosc am plans cand am recitit prima oara si ultima data…Dar, a fost o chestie misto, o gashca de 5 oameni adunati la un loc intr-o maniera amuzanta:)) si stradania noastra de a avea un Steag personalizat (Din tricouri si bat de matura…au contribuit si cei ce nu aveau porunci) Steagul,camaradul meu ce imi spunea primul “Buna dimineata soldat!Hai hai ai o misiune de indeplinit!” =))
Dar sa ne mandrim ca niste soldati ce suntem, si Colonelul Mihai a avut o porunca, timp de o saptamana sa mearga in White Horse, terasa unde aveam seara raidul! Poate ne povesteste si el de experienta lui cu poruncile:))

Traista Andrei, la data 15-09-2010 si ora 2:11 pm a scris:

Da bai raid in white horse :))) . A fost foarte tare faza cand am vazut ca ne mascam si mergem in white horse:)) . Lumea ne vede ca venim frumos incolonati ( poate unii chiar ne cunosteau de pe plaja ) si cand ajungem in fata w.h. punem frana si ne imprastiem prin tot w.h. mascati :)) . Eram ca un fel de mos Nicolae doar ca nu imparteam dulciuri ci prezervative :)) . Cand am plecat noi din w.h. se vedea ca erau bucurosi :)) . Mi-a placut cum ne.am imprastiat ceva de genu’: “batalion miau la ataaaaac” :)))

Traista Andrei, la data 15-09-2010 si ora 2:13 pm a scris:

Toata lumea vorbeste aici de w.h si pedepsele de dimineata :)) dar nimeni nu mai zice nimic de eseuri :)) ar trebui sa dam copy paste de pe facebook :D :))

ManuTza, la data 24-09-2010 si ora 4:53 pm a scris:

Bai…deci a fost un vis…andrei stie…plaja deschisa la 411…cu invitatii de zi cu zi.
Eu imi aduc aminte de eseuri…cred ca puncutl culminant al actiunii. Plus alte activitati distractive…apropo..sa traiasca oamenii care mi-au dat biletele de jet ski..:X:X…andrei ne mai dam o tura:). Imi aduc aminte cum am picat de pe el. Apropo cand mai mergem la epava pe scurtatura de la nudisti:)).
Ca sa nu mai aducem vorva de Col. Mihai. Daca vreti sa faceti flotari, jucati macao cu mine, in schimb daca vreti sa se uite lumea la voi is sa rada…voi indeplinind anumite porunci amuzante cand canta cocosul( aici e spacialitatea Patriciei)…jucati macao cu Mihai. Eu am jucat si mi-am facut un nou prieten: Philip.

Batalionul 1 infanterie PISICA NEAGRA…un “MIAUUU” stil schumacher.
Soldat ManuTza.

Traista Andrei, la data 05-10-2010 si ora 5:18 pm a scris:

Manutza dar nu te-ai saturat de vazut salam cu barba?=))))
Acum daca mergem la nudisti e gol :-j nu mai are nici un farmec:)) si cu jetu m-as da chiar daca e apa cancer=)))) si ca sa o inchei asa frumos sa ma leg de toate de la manuta: cu 411 poate (Daca avem noroc) o sa ne mai intalnim :)) nu numai decat 411 =))) o sa transformam si alte camere in 411 daca vom avea ocazia :)) . Iti dai seama ca daca Mihai vedea balconu ne punea de-o pedeapsa adevarata nu gluma=))) dar ce e in campanie ramane in campanie :> .Bafta tuturor acum o inceput scoala pe bune :))si sper sa ne mai reintalnim .

Ana, la data 03-04-2012 si ora 8:26 pm a scris:

Dupa ce criterii se aleg voluntarii care merg in campania de vara? Voluntarii noi, au sanse egale cu cei mai vechi? Imi puteti da cateva detalii?

Dan, la data 09-04-2012 si ora 9:52 am a scris:

Bună Ana,

Toată lumea are șanse egale de a merge în campanie. Cel mai important este să te implici. Pentru mai multe detalii te rugăm să apelezi la coordonatorul tău!
Dacă mai există apoi nelămuriri ne poți contacta în continuare!

O zi bună,
Echipa TpT