Cabinet ginecologie PATRASCU DUMITRU - Drobeta Turnu Severin /Mehedinti

07-01-2010

Oraşul: Drobeta Turnu Severin;

Telefon: 0252/215252;

Strada: Bd. Vladimirescu Tudor;

Nr: 167;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Loredana T, la data 27-12-2013 si ora 9:00 am a scris:

Eu am fost pacienta domnului dr Pătraşcu Dumitru şi vreau să vă zic că,deşi majoritatea pacienţilor dumnealui zic că este printre cei mai buni eu nu aş zice la fel. Am fost pacienta domnului dr din prima luna a sarcinii di până în luna august când am născut… Eu cred că este plictisit de meserie şi nu-si mai da interesul o face doar de dragul banilor, mie mi-a făcut cezariana la fix 8 luni doar pt faptul că trebuia să plece în concediu şi probabil avea nevoie de nişte bani. Mi.a zis că sunt trecută de termen că trebuia să fi născut de pe 27 iulie că nu mai ştiu eu câte luni am dar trebuia să nasc,aveam simple dureri de burta cum am avut pe tot parcursul sarcinii el mi.a zis că trebuie să nasc neapărat că e şi copilul neîntors nu mai am nici lichid deşi nu am pierdut deloc încercăm să.i eexplic dar zicea că nu ştiu eu. El era ultima tură de gardă la spital şi urma să plece în concediu mi-a zis să merg acasa să-mi iau plasuta şi să vin la spital exact aşa s-a exprimat că mă bagă în operaţie şi eu aşa am făcut când am ajuns la spital mi-aa zis că mai bn te bag mâine de dim că avem mai mulţi medici şi pediatrii şi anestezisti A doua zi mi-a zis să vina soţul să vb

cu el ( vă daţi seama de ce) i.am zis că e pe drum şi atunci m-a băgat în operaţie m.a ţinut de la 7 dimineaţa până la 11,30până a ajuns bărbatu-meu cu plicu. După ce am născut a două zi seara am fost chemată de d.na dr de la copii că fetiţă mea au găsit-o zacand în putut aproape moartă mai respiră 5% au resuscitat-o dr la ora 22 până dimineaţa la 5 am stat aproape 3 săptămâni ci fetiţa pe terapie nu mi-a garantat nimeni că-mi va trăi dar d-zeu a fost mare de atunci facem drumuri cu ea lunar la timişoara ramansase cu tracnituri din cauza că nu i s-a oxigenat creierul şi ăştia dr la noi m-au trimis la tm lunar trebuie să merg cu ea la controale, a făcut convulsii de câteva ori acum îi dau tratament trebuie supravegheată până la un an cu tratament controale drumuri stres etc acum mulţumesc lui d-zeu fetiţa merge spre bine. …… Vă doresc multă sănătate şi aveţi foarte mare grijă pe mâna cui vă lăsaţi…. Mult succes!

monica v, la data 15-01-2014 si ora 11:11 am a scris:

Pff… mama mea a tras 2 luni de o operatie de fibron facuta de el. Am ajuns la timisoara in ultimul moment! Multumesc lui dzeu mama este bine acum.

popalina, la data 24-02-2014 si ora 12:01 pm a scris:

nici in timisoara nu esti tratat altfel. mie dr.sas mi-a propus biopsie ,cica aveam cancer.au trecut 10 ani fara biopsie ,ci numai cu tratament de la MARELE DOCTOR BARBUL .

Comenteaza aici

 Username (*obligatoriu)

 Email (*nu se va afisa)

 Website (*optional)