Cabinet ginecologie ANGHELACHE LUPASCU IVONA /Iasi

07-01-2010

Oraşul: Iasi;

Telefon: 0232/213793;

Strada: Strap. Silvestru;

Nr: 7;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

dea, la data 21-01-2011 si ora 8:48 pm a scris:

Mi-a inventat o rana pe col doar pentru a-mi face crioterapie,desi putea in prealabil sa-mi dea un tratament cu ovule!Mentionez ca mi-am facut PAP testul inainte cu o luna si a iesit foarte bun,deci nu-si avea logica acea crioterapie,dar asa se fac banii!

Ioan Ionesi, la data 06-06-2012 si ora 7:15 pm a scris:

Am fost la cabinetul d-nei Lupascu cu sotia,care are sarcina gemelara cu probleme(un embrion oprit din evolutie).Consultatia + ecografia a fost scurta,fara prea multe explicatii(si alea ambigue,in termeni medicali,totali straini noua).A fost “expediata” catre Cuza Voda,pt a fi internata,si pt a fi pacienta dansei.In perioada cat a fost internata acolo,d-na Lupascu n-a catadicsit macar o singura data sa-si viziteze pacienta.Mi-i sa explicat ca asta este metodologia de lucru a dansei si anume doar de a comunica cu rezidentii prin telefon asupra medicatiei ce trebuie acordata pacientilor dansei.In cele 4 zile cat mi-am lasat sotia internata la Cuza Voda,d-na Lupascu i-a facut un singur ecograf,s-a comportat foarte rece si nu s-a uitat nici macar odata in ochii pacientei.Nu explicatii,nimic la ce sa se astepte doar indemnul de a merge in pat si a se odihnii(isi mai are locul sa spun ca in cele 4 zile sotiei mele si nu numai ei i sa adus sa stea in pat o a doua persoana pt 12 ore?!?)
Demn de mentionat este faptul ca,sotiei mele i s-au luat probe de sange si ni-i sa impus de catre d-na Lupascu sa mergem sa le platim la un laborator de analize privat,pt modica suma de 1100ron… (eu as numi “cu dedicatie” genul acesta de colaborare a dansei cu respectivii)
In concluzie,am pornit de la un control de rutina la cabinetul dansei,dupa care ne-a internat si a inceput calvarul.
Nu faceti ca noi,daca aveti norocul sa cititi mai intai aceste randuri,inainte de a o vizita!!!

NICOLETA BELIGAN, la data 30-09-2013 si ora 12:24 pm a scris:

Doamna Dr. Lupascu m-a ajutat sa aduc pe lume un al doilea copil perfect sanatos care alti Dr. au spus ca nu se poate.
Ii multumesc inca oada pe aceasta cale

gabi, la data 09-03-2014 si ora 12:22 pm a scris:

este cel mai incompetent medic,m-a nenorocit in urma unuei operatii,si de atunci inca cheltuiesc bani sa ma refac la alti medici care repara stricaciunile ei.I-am dat o multime de bani,si a trimis doar rezidenta sa ma vada,fara sa ii pese de starea mea de sanatate. nu as recomanda-o nici la dusmani

medeleanu, la data 16-01-2016 si ora 2:55 pm a scris:

Doamna Profesor e o ,DOAMNA, e așa de responsabila e foarte atenta chiar dacă nu vine prin saloane sa și vadă pacienții după multe operații 4 la nr cu med diferiți în Galați prefer un medic bun mai retras la 200 de kilometri un profesionist cu suflet în Maternitatea Cuza Vodă nu o acuzați pe nedrept nu cere bani nu face decât ce i cere meseria eu am născut cu dumneaei în 2010 și o recomand și acum e buna oameni buni ! Sunt un pacient cu multe probleme dar încrederea în medic face tot în viața ăsta

raluk, la data 03-03-2016 si ora 7:53 pm a scris:

rog pe cine are sa imi dea un nr. de tel al D-nei Doctor. Sunt din Suceava si sunt interesata…. Rog un raspuns cat mai rapid. E ceva urgent! Multumesc !

Comenteaza aici

 Username (*obligatoriu)

 Email (*nu se va afisa)

 Website (*optional)