Educaţie pentru sănătate - Formarea profesorilor/ cadrelor didactice

13-02-2009

Cursul formează profesori pentru predarea educaţiei pentru sănătate.

Temele abordate sunt aceleaşi ca şi în cazul cursurilor de formare de formatori, doar că se mută accentul pe metodica predării educaţiei pentru sănătate la elevi, cu particularizarea pe fiecare dintre cele 9 capitole incluse în Programa Şcolară de Educaţie pentru Sănătate.

Participanţi

Profesori din şcolile implicate în Programul Naţional de Educaţie pentru Sănătate în Şcoala Românească.

Avizuri: Direcţia Educaţie Continuă, Formarea şi Perfecţionarea Personalului Didactic şi de Cercetare a Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi de Direcţia Generală de Sănătate Publică şi Inspecţie Sanitară de Stat a Ministerului Sănătăţii.

Durata - 5 zile

FLORY_MISU, la data 20-09-2009 si ora 5:06 pm a scris:

CU CINE POT LUA LEGATURA PENTRU A PARTICIPA LA CURS
SAU CAND ESTE PERIOADA DE INSCRIERE SI UNDE SE FAC INSCRIERILE
MULTUMESC FLORENTINA

Redacţia, la data 22-09-2009 si ora 4:19 pm a scris:

Bună ziua,
Formarea profesorilor a fost realizată în perioada 2004-2008 în cadrul Programului Naţional de Educaţie pentru Sănătate în Şcoala Românească, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Momentan acest tip de instruire nu mai are loc, proiectul fiind încheiat. Au fost instruiţi până în prezent 6785 de cadre didactice. Programul “Educaţie pentru Sănătate” continuă în şcoli/ licee şi vă recomandăm să ţineţi legătura cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) pentru a fi la curent cu posibile noi oportunităţi de formare în cadrul acestui program.
Numai bine,
Echipa Tineri pentru Tineri